Sve više kompanija prepoznaje važnost ulaganja u Informacione Tehnologije (IT) kako bi unapredile bezbednost i pouzdanost svoje infrastrukture.

Naše usluge

Ako želite da unapredite svoje poslovanje kroz efikasnu primenu IT rešenja koja optimizuju svakodnevne radne procese, slobodno nas kontaktirajte. Naš cilj je da zajedno analiziramo vaše potrebe, mogućnosti i ciljeve, kako bismo vam predložili prilagođena IT rešenja.

Fokusirani smo na pomaganje preduzećima da povećaju svoju operativnu efikasnost i pojednostave svoje poslovne procese.

Pronalaženje i otklanjanje kvarova

Tehnička podrška

Prosečan zaposleni često gubi dragoceno vreme, trošeći čak 40-50% radnog dana na sporedne stvari, na pronalaženje uzroka kvarova, zatim otklanjanje istih.

Mi smo tu da promenimo tu dinamiku.

Naš osnovni cilj je uklanjanje svih nepotrebnih smetnji u radu. Imamo znanje da otklonimo zastoje i stvorimo idealne uslove za kontinuirani rad. Time, rad vaših zaposlenih postaje izuzetno efikasan.

Razvoj biznisa i infrastrukture

Održavanje sistema

Fokusirajte se na razvoj vašeg biznisa a brigu o IT infrastrukturi na koju se vaš biznis oslanja prepustite nama. 

Naš posao je da Vaša oprema kontinuirano radi!

Hardware, software, popravke i zamena

Računari

Vršimo sve usluge vezane za hardver i softver, uključujući popravke i zamene delova, instalaciju i reinstalaciju sistema i programa, održavanje računara i dijagnostiku kvarova.

Imamo stručan tim koji radi na otklanjanju postojećih problema i podizanje nivoa vašeg IT sistema.

Popravke, održavanje i dijagnostika

Mrežna oprema

Obavljamo usluge instalacije, podešavanja i puštanja u rad mreža. Bez obzira da li se radi o malom ili velikom poslovnom sistemu, naš tim će instalirati mrežu koja odgovara vašim potrebama.

Za sve vaše potrebe vezane za instalaciju i podešavanje mreža, obratite se našem timu.

Instalacija, podešavanje i administracija

Serveri

Vršimo usluge instalacija, podešavanja i administriranja servera. Optimalno konfigurisanje servera spram potreba klijenta je naš primarni cilj!

Za sve Vaše potrebe vezane za servere – tu je naš tim sa višegodišnjim iskustvom.

Popravke, održavanje i dijagnostika

Štampači

Pružamo usluge popravke, održavanja i dijagnostiku štampača. Osim toga, vršimo i prodaju potrošnih materijala poput tonera, kertridža, bubnjeva i valjaka. 

Za sve vaše potrebe vezane za servis i održavanje štampača – obratite se našem timu

Offsite i Offline backup

Zamislite samo na trenutak koliko su vam bitni svi podaci koje imate. 

Možda trenutno ne razmišljate o njihovoj važnosti, ali šta bi se desilo ako bi ti podaci iznenada nestali? Da li biste mogli da zamislite posledice za svoje poslovanje.

Mi mislimo i o tome. Off-site backup, koje omogućava klijentskim kompanijama da skladište svoje podatke izvan lokalnih mreža. Ovo inovativno rešenje omogućava čuvanje najsvežije moguće kopije podataka na sigurnoj i udaljenoj lokaciji.

Offline backup opcija omogućava kreiranje dodatne kopije podataka koja se čuva van bilo kakve mreže. Ovo znači da će vaši podaci biti sigurni i zaštićeni čak i u slučaju da dođe do problema sa mrežom.

U brzom ritmu današnjeg poslovnog sveta, informacione tehnologije, sistemi i poslovne softverske aplikacije nisu samo podrška, već kamen temeljac uspešnog poslovanja. Njihova primena ne samo da olakšava poslovanje, već i donosi konkretne prednosti. Omogućavaju značajne uštede, unapređuju kvalitet proizvoda i usluga, skraćuju vreme potrebno za obavljanje posla i smanjuju administrativne troškove.

Paketi QuickFix usluga održavanja ukoliko želite da brzo otklanjanjete probleme kada oni iskrsnu.

Paketi PreventFix ukoliko pre svega želite brzo otklanjanje problema i kontinuirani rad na prevenciji problema                                     

Premium paketi ukoliko želite kompletno rešenje IT podrške u Vašoj kompaniji                                                                                                                             

Kako Vam možemo pomoći?