Naše Gledište

Brige o IT infrastrukturi prepustite nama

Naše Gledište

We make IT work!

Fokus Vašeg poslovanja treba da bude ono što vam je primarni biznis. Informacione tehnologije su samo alat koji morate da koristite. Vi ne morate biti IT stručnjaci da biste radili svoj posao – potreban Vam je stručan IT tim koji stoji uz vaš biznis.

Izazovi

Izaberite optimalno rešenje

Odabrati pravo rešenje za unapređenje sopstvenog poslovanja je veliki izazov. Napraviti izbor između brojnih raspoloživih opcija, različitih tehnologija i ponude softvera nije lak zadatak, a kada tome svemu dodamo i velike razlike u cenama – dobijate pravi razlog za glavobolje. Stoga su saveti stručnih lica uvek dobrodošli, jer izborom pravih rešenja kompaniji pravite ozbiljne uštede kako trenutno tako i u budućnosti.

Dozvolite nam da pomognemo u izboru optimalnog rešenja za Vaš biznis.

Rešenja

Zajedno kroz ceo proces

Ako želite da unapredite svoje poslovanje kroz efikasnu primenu IT rešenja koja optimizuju svakodnevne radne procese, slobodno nas kontaktirajte. Kada zajedno izanaliziramo vaše potrebe, mogućnosti i ciljeve, zajedno ćemo i doći do optimalnog rešenja pri izboru računara, laptopova, periferija, mrežne opreme i softvera. 

Slučajevi (case studies)

Cilj naše saradnje sa klijentima je generisanje ušteda na pravim mestima u njihovom poslovanju. Ovde ćemo navesti nekoliko veoma jasnih primera kako:

Imali smo slučaj klijenta gde smo zajedno analizirali odabir modela štampača koji će se koristiti u firmi i to prema analizi troškova potrošnog materijala, obimu štampe i troškova servisiranja. Nakon što je prošlo dve godine primene odabranih modela štampača, potonja analiza troškova pokazala je visoku isplativost odabranih uredjaja.

Potom, imali smo slučaj izuzetno visokih troškova internet usluga kod klijenta, za koje smo zajedno odabrali opcije i ispregovarali bolje uslove. Rezultat je visoka ušteda na godišnjem nivou a da je pritom nivo usluga bio podignut.

Beležimo i slučaj ponude za nabavku servera klijentu gde je ponudjena oprema bila daleko iznad realnih potreba klijenta, dakle neprimerena potrebama i finansijskim željama klijenta. Nakon analize potreba i uz saradnju i potom saglasnost klijenta došli smo do optimalnog rešenja sa prihvatljivom cenom i performansama. Server i dan danas savršeno obavlja svoj posao.

Naša služba tehničke podrška dostupna Vam je za pružanje pomoći kroz pakete netasistent podrške:

Paketi QuickFix usluga održavanja ukoliko želite da brzo otklanjanjete probleme kada oni iskrsnu.

Paketi PreventFix ukoliko pre svega želite brzo otklanjanje problema i kontinuirani rad na prevenciji problema                                     

Premium paketi ukoliko želite kompletno rešenje IT podrške u Vašoj kompaniji                                                                                                                             

Kako Vam možemo pomoći?