Informatički mozak vašeg poslovanja

Naše gledište

Opcije su brojne, izbor je na Vama

Vaše poslovanje se potpuno oslanja na poslovni softver koji koristite i zato odabir rešenja koje odaberete za server direktno utiče na efikasnost vašeg poslovanja. Od zakupljivanja do in-house servera, da li će se koristiti single-serveri ili raditi virtuelizacija svega – sve opcije imaju smisla u određenim uslovima. Pitanje izbora načina korišćenja servera, njegove lokacije smeštanja kao i sve neophodne pretpostavke za njegov rad su faktori koji značajno utiču na kvalitet rada i udobnost korišćenja vašeg poslovnog softvera. Kada se tome svemu doda faktor bezbednosti podataka i uzmu u obzir opasnosti upada u sistem, cela priča se značajno komplikuje. 

Kao i uvek odgovor je saradnja sa stručnim licima.

Naše gledište

Odabrati pravi put

Kada su u pitanju serveri, broj izazova s kojima ćete se susretati je izuzetno veliki, ali ne brinite izazovi su upravo ono zbog čega volimo svoj posao. Veliki broj faktora koji utiču na odabir rešenja predstavlja zadovoljstvo svima koji se profesionalno bave IT održavanjem, jer je zadovoljstvo postignutim najveća čar našeg posla.

Veliki broj opcija znači i veliki broj različitih rešenja. 

Kojim putem ići, pravo je pitanje!

Rešenja

Profesionalan pristup je ključ

Odmeren pristup i rezonsko donošenje odluka, koje se vodi racionalnim parametrima u saradnji sa našim timom odgovor je na ovo pitanje. Kao i u mnogim drugim stvarima ključ rešenja je u profesionalnom pristupu ovako važnom pitanju za svaku kompaniju.

Principi su jednostavni, ključna stvar je dobar odabir elemenata koji čine mrežu prema realnim potrebama.

Aktuelne preporuke za nabavku računara i opreme možete ispratiti ovde