Osnovne karakteristike:

Veličina ekrana14 inča
Procesori7-1365U
RAM DDR532GB
SSD1TB
OS

Win11Pro

Ostalo:
 
GrafikaIris Xe Graphics
HDMI1
Thunderbolt2
USB1
USB 3.21
WiFi802.11ax
RJ45ne

Predstavljamo: Dell Latitude 7440

Dobro došli u arenu biznis tehnologije, gde se ne bira put, već se stvara autoput uspeha. Predstavljamo vam DELL Latitude 7440 – ne običan laptop, već prava mašina za poslovne avanture.

Ovo nije samo komad metala i plastike; to je pucajući zvuk startnog pištolja na trkama biznis inovacija. Aluminijumsko kućište je poput brzog sportskog automobila – elegantno i funkcionalno, spremno za sve vrste terena koje biznis svet može baciti pred vas.

Sa Full HD+ ekranom od 14 inča, doživljavate svet kao nikada pre. Kao da ste za volanom najmoćnijeg poslovnog vozila, upravljate svojim putem ka uspehu. Sa 10-jezgarnim i7 procesorom 13. generacije, svaki trenutak je prava poslovna vožnja. Čak i kada radite više stvari istovremeno, ovaj laptop gazi kao pravi šampion.

Imate 32GB radne memorije – to je kao da vozite kroz oblak brzine poslovnog rasta. Za skladištenje, tu je 1TB M.2 NVMe SSD, brži od munje. Ali, naravno, svaka medalja ima svoju drugu stranu – ovaj uređaj nema konektor za ethernet. Da, wifi je sjajan, ali nekad želimo dobru staru žičanu vezu. Jer, i u poslu, nekad se moraš držati tradicije.

Ukratko, DELL Latitude 7440 nije samo laptop. To je oružje za poslovnu dominaciju. Kada ga pokrenete, ne gledate unazad – samo pritiskate gas i krećete se putem ka vrhu biznis trke. Ovo nije samo laptop; ovo je alat za kreiranje budućnosti.

Dobrodošli na putovanje uz DELL Latitude 7440, gde svaka vožnja postaje avantura.