Osnovne karakteristike:

ProcesorIntel i7-13700T
RAM DDR516GB
SSD256GB
GrafikaUHD Graphics 770
OS

Win11Pro

 

Dell OptiPlex 7010 – Kada snaga sretne eleganciju

Dok se svet digitalno transformiše, a poslovi evoluiraju u bržem ritmu, dolazimo do temeljnih pitanja: Kako zadržati snagu u kompaktnom paketu, a opet izgledati besprekorno elegantno? Odgovor leži u jednom imenu – Dell OptiPlex 7010.

Snaga koja oduzima dah

Postoji nešto zadovoljavajuće u otvaranju vrata servera, a OptiPlex 7010 nudi taj osećaj snage, kao da pokreće značajne delove poslovanja. Sa snažnim procesorom koji radi poput dobro podmazanog motora, ovaj desktop računar osvaja svaku bitku u svetu poslovnih izazova.

Elegantnost na radnom stolu

Dizajn OptiPlex 7010 nije samo funkcionalan; to je umetnost na radnom stolu. Sa elegancijom koja rivalizira sa najnovijim sportskim automobilima, ovaj računar prkosi stereotipima o nespretnim poslovnim mašinama.

Efikasnost u svakom pojedinačnom bitu

OptiPlex 7010 je inženjersko čudo – svaki bit podataka ima svrhu i svaki procesor se ponaša kao dirigent u savršenom orkestru. Ovaj računar čini rad efikasnim, pružajući neviđeni osećaj kontrole nad digitalnim pejzažem.

Pajo, pričekaj… OptiPlex 7010 je ovde

Dok Paja luduje sa svojim zastarelim uređajima, OptiPlex 7010 stoji kao otelotvorenje savremenog poslovnog računara. Snaga koja pokreće inovacije, stil koji ostavlja utisak – dobrodošli u budućnost poslovanja sa OptiPlex 7010

OptiPlex 7010 – gde snaga sreće eleganciju, a rad na računaru postaje umetnost.