+381/63-556-500 kontakt@blackbox.co.rs
Select Page

Blackbox monitoring – Vaš štit od štetnih programa

Priključivanjem na Blackbox IT monitoring centar, svi Vaši računari i uređaji su zaštićeni licencnim ITbrain Anti-Malware i Anti-Ransomware softverom koji štiti Vaše računare od pretnji kao što su virusi, Trojanski konji, rutkiti i špijunski softveri. Naš sistem radi to za Vas 24/7 – bez obzira da li ste na mreži ili ne.

Bićete uvek ažurirani

Više puta dnevno Anti-Malware se ažurira preuzimanjem najnovijih definicija za održavanje Vaših računara imunim – čak i na najnovije pretnje.

Zaštita u realnom vremenu

Celodnevna zaštita – svaka datoteka kojoj se pristupa se odmah skenira na potencijalne pretnje. Vaši uređaji su zaštićeni istog trenutka kada aktiviramo Anti-Malware štit na njima.

Upozorenja i obaveštenja

Ukoliko naš monitoring otkrije pretnju na nekom od Vaših računara, datoteka će odmah biti stavljena u karantin. Monitoring centar dobija upozorenja koja nas obaveštavaju o toj radnji, a naši operateri preduzimaju dalje korake.

Sertifikovana zaštita: VB100

ITbrain Anti-Malware dobio je sertifikat VB100 za pouzdanost od časopisa “Virus Bulletin”. Ovaj sertifikat potvrđuje stopu od 100% otkrivanja zlonamernih softvera sa liste ‘In the Wild’ od strane “WildList Organization”. Takođe, anti-malware softver sa ovim sertifikatom ne sme generisati nikakve potvrđene greške.

Anti-Ransomware zaštita

ITbrain Anti-Malware od nedavno uključuje i mogućnost zaštite Vaših podataka od ransomware napada. Odaberite folder u koji želite da smeštate Vaše najvažnije podatke i zaštitećmo ga od ovih napada.

Avast Anti-Virus

Mi Vam preporučujemo da kao dodatnu zaštitu Vaših računarskih sistema, koristite Avast Anti-Virus pakete, koje nudimo kao dodatak našim servisima.