+381/63-556-500 kontakt@blackbox.co.rs
Select Page

Kontinualan nadzor računara

Blackbox je pokrenuo daljinski IT monitoring centar za 24/7 praćenje rada i trenutnu zaštitu vaših računara i uređaja. Sa centralizovanog mesta se konstantno prati rad Vaših računara i uređaja, bilo da su oni na Microsoft, Linux ili OS operativnim sistemima.
24/7 IT monitoring funkcionalnih parametara računara na svim Vašim lokacijama, omogućava nam da pratimo:

• Status uređaja na mreži
• Slobodan prostor na disku
• Stanje diskova
• Iskorišćenost memorije
• Iskorišćenost CPU
• Procese u sistemu
• Statuse Windows servisa
• Evidenciju događaja
• Stanje Windows Update-a
• Stanje Antivirus softvera
• Windows firewall

Stalnim praćenjem uređaja pomoću ITbrain tehnologije u mogućnosti smo da unapred predvidimo potencijalne hardverske ili softverske probleme i da preventivno daljinski reagujemo, čime se efikasnost rada značajno uvećava.

Redovno izveštavanje

Stalno praćenje stanja na Vašim uređajima, omogućava formiranje i dostavljanje detaljnih redovnih izveštaja o stanju i dešavanjima na Vašim sistemima sa pregledima za zadate intervale vremena. Osim redovnih periodičnih izveštaja, sada možete dobijati i trenutne izveštaje po zadatim monitoring parametrima sistema na Vašu e-mail adresu. Sistem izveštavanja klijenata sada dobija veoma profesionalnu formu i sadržaj.
Priključivanjem na Blackbox IT monitoring centar, svi Vaši računari i uređaji su sada zaštićeni licencnim ITbrain Anti-Malware i Anti-Ransomware softverom koji štiti Vaše računare od pretnji kao što su virusi, Trojanski konji, rutkiti i špijunski softveri. To čini 24/7 – bez obzira da li ste na mreži ili ne.

Bićete uvek ažurirani

Više puta dnevno ITbrain Anti-Malware se ažurira preuzimanjem najnovijih definicija za održavanje Vaših računara imunim – čak i na najnovije pretnje.

Zaštita u realnom vremenu

Celodnevna zaštita – sa zaštitom u realnom vremenu svaka datoteka kojoj se pristupa se odmah skenira na potencijalne pretnje. Vaši uređaji su zaštićeni istog trenutka kada aktiviramo ITbrain Anti-Malware na njima.

Upozorenja i obaveštenja

Ukoliko naš monitoring otkrije pretnju na nekom od Vaših računara, datoteka će odmah biti stavljena u karantin. Monitoring centar dobija upozorenja koja nas obaveštavaju o toj radnji, a naši operateri preduzimaju dalje korake.

Sertifikovana zaštita: VB100

ITbrain Anti-Malware dobio je sertifikat VB100 za pouzdanost od časopisa “Virus Bulletin”. Ovaj sertifikat potvrđuje stopu od 100% otkrivanja zlonamernih softvera sa liste ‘In the Wild’ od strane “WildList Organization”. Takođe, anti-malware softver sa ovim sertifikatom ne sme generisati nikakve potvrđene greške.

NOVO: Anti-Ransomware zaštita

ITbrain Anti-Malware od nedavno uključuje i mogućnost zaštite Vaših podataka od ransomware napada. Odaberite folder u koji želite da smeštate Vaše najvažnije podatke i zaštitećmo ga od ovih napada. .